Vaše dotazy

Ptejte se našich odborníků na to, co vás zajímá

E-mail neposkytneme nikomu dalšímu. Vyplňte ho pouze v případě, že chcete být informováni o odpovědi na váš dotaz. E-mail se zároveň nebude nikde zobrazovat.
Takto * označené údaje je nutné vyplnit.
Váš dotaz bude zobrazen níže na našich webových stránkách.

Přijmutí nového pacienta

Lukáš Michl, 10.02.2021
Dobrý den, Chtěl bych se zeptat jestli přijmete nového pacienta? Předem děkuji za odpověď. S pozdravem Lukáš Michl

Proplacení ošetření u zdrav.pojišťovny

Pospíchalová, 01.12.2020
Dobrý den, když bych potřebovala úhradu od zdrav.pojišťovny na výkony od lékaře, který nemá smlouvu s pojišťovnou, kde získám kody výkonů? Bez toho mi doklady nechtějí proplatit - požaduji pouze úhradu zákl. ošetření. Děkuji.

Akutní bolesti

Darina, 27.11.2020
Dobrý den omlouvám se, ale berete i pacienta s akutní bolesti, přestože není u vás zaregistrovaný?

Narkóza

Klásek, 21.11.2020
Před je to druhý den co jsem byl nechat vytrhnout zuby.Byl jsem v narkoze a první den jsem dost prospal ale ráno se probudil a bolí mě na plicích když se z hluboka nadechnu......je možné že je to tou narkozou?Mám pocit jako bych měl naražená všechna žebra a při hlubokém nádechu mě píchá. děkuji za info.

Oprava a cisteni kanalku zubu

Vera Lick, 06.11.2020
Dobry den, bydlim v Nemecku, ale k zubari jsem chodila v Ceske republice. Mam take korunky. Pod jednou korunkou je treba zub znovu otevrit a procistit zubni kanalky.zub je mrtvy.otazka zni, je mozno vrtat zub pres korunku, aniz by se odstranila? Tak mi to bylo navrzeno zde v Nemecku, jedna se o sestku dole vlevo.dekuji moc za odpoved. Vera L.

Problemy po extrakci 6ky dole vlevo

Pavel danis, 13.10.2020
Dobrý den byl sem trhat 6ku,po extrakci dr rekla ze tam byl zanet,poslala me donu klasicky postup...za 2 dny sem prisel s bolesti,zub byl zaniceny,dr vyskrabala a dala dren s chlumskym.od te doby dr nefunguje tak sem chodil 3 dny na pohotovost vymena drenu pri posl navsteve opet vyskrabal aby se udelala krev.zatla.od te doby sem stim nebyl.uz me to neboli,mozna uplne minimalne asi ztoho skrabani.moje zubarka stale neordinuje a na pohotovost to asi neni...zub vyplachuju opatrne paradontaxem a salveji...bude to vporadku?nebo se mam bat?dekuji

Trhání zubů

Veronika , 30.09.2020
Dobrý den mám dotaz je to měsíc co byl můj manžel na trhání zubů osmičky tři týdny ho to po trhání bolelo tak tam šel a zubař mu to vyčistil a zjistil že tam měl ještě kousek zubů teď už je to přes měsíc a dnes jsem zjistila že manžel má na té dásní bouli ale krvavou nevíte co by to mohlo být děkuji moc za odpověď občas mu to prý krvácí

Registrace

Alena, 15.09.2020
Dobrý den, chtěla bych se zeptat,jestli přijímáte nové pacienty a od kdy, měla bych zájem já i má dcera s rodinou - manželem a 6ti letým synem. Děkuji předem za odpověď. Hindráková

Registrace

Lenka, 30.08.2020
Dobrý den,přijímáte nové pacienty? Moc děkuji za odpověd.

zubní implantáty

Frantíšek, 04.06.2020
Dobrý den,mám zhojené 2 implantáty v horní čelisti a na nich protézu na patentky.Dotaz,rozhoduji se udělat protézu napevno,použijí se k tomu tyto 2 implantáty a k nim se zavedou další? Je tento postup možný?Děkuji.František.

ARIES, centrum estetické stomatologie, s.r.o.

Ozvěte se nám s Vašim problémem či dotazem.

Telefon: +420 491 453 272
Mobil: +420 724 100 151
Fax: +420 491 451 936

Jak se k nám dostanete?

Skrýt / zobrazit podrobný popis cesty