Vaše dotazy

Ptejte se našich odborníků na to, co vás zajímá

E-mail neposkytneme nikomu dalšímu. Vyplňte ho pouze v případě, že chcete být informováni o odpovědi na váš dotaz. E-mail se zároveň nebude nikde zobrazovat.
Takto * označené údaje je nutné vyplnit.
Váš dotaz bude zobrazen níže na našich webových stránkách.

Bolestivost zubu a opakovane zanetx

Homolova, 25.08.2018
Dobry den . Uz nevim co delat od ledna 2018 mne trapi zuby. Opakované záněty, opakovane ATB bez účelu. Muj strach ze zubaře narostl do velike míry a o bolestech nemluvim. Prosim o radu a nejake trvale vyřešení problémuů. Homolova

extrakce zubu moudrosti

Pavel, 03.07.2018
Dobrý den, rád bych Vás požádal jestli je možné vytržení zubu moudrosti a ještě jedné stoličky v plné anestezii při jednou a v jakém nejkratším termínu by to bylo možné jelikož, mi už dost otéká krk a je to dost bolestivé. Děkuji za Vaší odpověd. Pavel Wag.

Benefity, a.s.

Markéta Špačková, 30.06.2018
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné na klinice platit i zaměstnaneckými benefity, konkrétně Benefity, a.s. Děkuji, hezký den M.Š.

Zubní kaz

Adam, 13.06.2018
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli jde kaz vyčistit kartáčkem.

Prohlídka chrupu a případné ošetření zubního kazu

Lucie, 17.04.2018
Dobrý den, obracím se na Vás s dotazem, který se týká prohlídky zubů (popř. jejich ošetření v případě zjištění defektu). Moje situace je taková, že jsem vzhledem k tomu, že jsem se přestěhovala, byla nucena změnit zubního lékaře. Ale protože prakticky žádní zubní lékaři v regionu nové pacienty nepřijímají, jsem v současnosti zaregistrována v ordinaci, kde si nejsem kvalitou poskytované péče tak docela jistá. Již cca dva měsíce se mi stává, že mě píchá v horním zubu (to vždy trvá nějakou dobu - dny, pak to zase přejde, po čase znovu začne). Opakovaně jsem kvůli tomu navšítila svého zubního lékaře, ale ten mě ujišťuje, že se o nic nejedná. Mně to ovšem dělá starosti a nechtěla bych, aby se to případně rozvinulo v nějaký rozsáhlejší problém. Chtěla bych se zeptat, jestli je možné domluvit si a absolvovat na Vaší klinice prohlídku zubů, popř. ošetření, abych měla jistotu, že je vše v pořádku a nemusela se o zuby obávat (mám větší množství výplní (fotokompozitních, zhotovených 2011 - 2016) - i na zubu o který se mi jedná ). Je prohlídka a ošetření možné, aniž bych byla u Vás zaregistrovaná, nebo je registrace ve vaší ordinaci nutností? A jaká by byla přibližná cena úkonů? A je možno k odstranění kazů pod výplněmi použít laserovou vrtačku, či nikoli. Předem děkuji za jakékoliv inforamce.

dobrý večer,

volejte na 602405988, domluvíme bezplatnou návštěvu na základní info, budete-li souhlasit s ošetřením, budete o cenách za výkony dopředu informována

s pozdravem

dr Beran

zubní korunka

Jana, 18.03.2018
Dobrý den, vypadla mi korunka i s čepem a můj zubař mi řekl, že se s tím nedá dělat nic jiného, než vytrhnout zbývající kořen. Už jsem takto o jeden zub přišla, ze stejného důvodu. Zajímalo by mě, jestli opravdu není jiné řešení. Předem děkuji za odpověď.

dobrý večer,

určitě volejte na objednání 602405988 jestli zájem trvá

děkuji

dr. Beran

Analgosedace

Lenka, 13.03.2018
Dobry den mam 3 zuby na vytazeni a chtela bych si je nechat osetrit v analgosedaci.Prosim jaka je cekaci doba na tento zakrok Dekuji za odpoved .

dobrý večer,

výkony provádíme v celkové anestezii, analgosedace  jsou problémové.

Volejte 602405988

Dr Beran

Nesoumerne zuby

Hana, 30.01.2018
16:59 Dobry den, je mi 26 a nedávno jsem si všimla, že se mi přední jednička výrazně prodloužila, oproti jedničce na druhé straně chrupu. Takže mám jeden přední zub delší než druhý. Nikdy jsem to neměla, všechny zuby jsem měla vždy rovné a souměrné, takže mě to moc překvapilo. Když se ale podivám celkově na celý chrup, mám celou jednu stranu mírně níž, než druhou. Jak je to možné? Nikdy jsem to tak neměla. Je možné, že se můžou zuby posunovat i během života? Moc děkuji za odpověď.

Váš problém může mít více příčin

-útaz zubu i před více lety

-zub s váčkem

- parodontitis

-artikulační patologie

atd

Je třeba zhotovit rtg snímek, popř. CBCT a zde na 99,9% odhalíme příčinu. Ve vašem věku nečekejte a navštivte dobrou zubní ordinaci, kde požádejte o pečlivé vyšetření.

S pozdravem

MUDr Beran

zubní náhrada

petra, 23.01.2018
Dobrý den ,kolik prosím stojí celková zubní protéza hybridní i se všemi výkony a jak dlouho trvá celý výkon v u vás děkuji moc za odpověď

dobrý den,

je složité bez toho , aby byl pac. vyšetřen stanovit cenu za všechny výkony a časový harmonogram pro dokončení.

Ale prosím, můžeme předpokládat, že budeme pracovat s klientem, který má bezzubou čelist a dobré podmínky na zhotovení hybridní protezy,

Cena za  2 implantáty pro hybridní protezu je 30 tisíc korun, jde-li o miniimplantáty, pak je cena o 10 tisíc nižší. Samotná proteza s aktivací

impl / miniimpl./ je za 10 tisíc korun. 

Časově se vše  dá zvládnout do 100% stavu do 6 - 8 týdnů.

Doporučuji objednat se na  úvodní  konzultaci, kde můžeme podat daleko přesnější info.

Volejte 602405988  v případě zájmu.

S pozdravem 

MUDr Beran Lubomír

Dotaz na cenu

Šárka Šnajdrová, 17.01.2018
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na kompletní cenu (včetně vyšetření a všeho kolem) zubního implantátu. Chybí mi jedna stolička a potřebuji "novou". A jaká je objednací lhůta? Předem moc děkuji. ŠŠ

Dobrý večer pani Šárko,
je -li dostatek kostního materiálu v místě zamýšlené implantace, uhradíte za zavedení implantátu cca 15 tisíc korun.
Je ale nutný pro bezpečnou impantaci zhotovit 3D rtg- tzv CBCT, který je za 2.100 Kč, ale v případě , že je zhotoven pro účel implantace je zde sleva 900 Kč.
Implantát je zaveden pod bezpečnou anestezií a v průběhu výkonu necítíte žádnou bolest. Výkon trvá obvykle 15 - 20 minut Následující den provádíme kontrolu lokality poimplantační rány.
V 99 % nemáte druhý den po výkonu žádné problémy. cca 10, den po výkonu odstraníme stehy.
Implantát se hojí / odborně oseointegruje / v horní čelisti 4 - 6 měsíců a v dolní čelisti cca 3 měsíce.
Poté bude zhotovena anatomická korunka.
Objednací termín je 14 - 21 dní. Máte-li zájem využít naše služby volejte 602405988 nebo 491453272
hezký večer

MUDr Lubomír Beran



ARIES, centrum estetické stomatologie, s.r.o.

Ozvěte se nám s Vašim problémem či dotazem.

Telefon: +420 491 453 272
Mobil: +420 724 100 151
Fax: +420 491 451 936

Jak se k nám dostanete?

Skrýt / zobrazit podrobný popis cesty